Over de therapeut

Mijn naam is Annemarie Wolfert. In 1996 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hbo-opleiding te Amsterdam. Tot 1999 heb ik gewerkt in verschillende praktijken. In 1999 ben ik gestart met een eigen praktijk aan de Helftheuvelpassage in ’s-Hertogenbosch.

 

Hier heb ik 15 jaar met veel plezier gewerkt. Per 1 mei 2014 is deze locatie verhuisd naar het gezondheidscentrum Den Bosch West op de Kooikersweg 203 in 's-Hertogenbosch. Deze locatie heeft sinds 2012 een nevenlocatie in gezondheidscentrum Lage Leun in Engelen.

 

In deze praktijken behandel ik mensen met diverse klachten. Vooral mensen met klachten aan spieren en gewrichten. Ik heb in de loop der jaren ook veel ervaring opgedaan in de behandeling van mensen met spanningsklachten, zoals hyperventilatie. Ik ben sinds 2013 aangesloten bij een landelijk netwerk voor chronische pijn. Mijn werkwijze draagt bij aan een blijvend resultaat op de langere termijn.

 

Inzichten in het vakgebied veranderen. Om bij te blijven volg ik bij- en nascholingscursussen. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici; dit houdt in dat ik voldoe aan de recente eisen die gesteld worden aan oefentherapeuten Mensendieck. Verder ben ik aangesloten bij de VvOCM . Dit is de vakvereniging voor oefentherapeuten Cesar/Mensendieck.

 

Heeft u vragen? Neem contact op met mij via het contactformulier.

 

 

Ook in 2020 worden uw onkosten vergoed! Contract met alle zorgverzekeraars!


Maak nu een afspraak om:

  • uw klachten te verminderen
  • controle te krijgen over uw lichaam


Bel naar 073-6217176 of vul het contactformulier in.

Waarom oefentherapie Den Bosch West?

  • alle deskundigheid onder 1 dak
  • afspraak in de avonduren mogelijk
  • gemakkelijk bereikbaar
  • locatie nabij winkelcentrum
  • voldoende gratis parkeergelegenheid